Online pellets kopen? Het kan in onze webshop!

Bestel onlineZoek je een tankstation? Deze kan je hier vinden.

Tankstations

Pellets promo 2021, bestel je pelles & hout aan zomerprijs

Terug naar het nieuws

update 25 juni 2021.

Profiteer van onze pellets promo 2021! Bestel nu en haal die zomerkorting voor pellets en hout in huis.

En er is nog meer. In september verloten we twee extra kortingsbonnen van 150 euro onder de zomerkopers. Wie weet wordt een van die bonnen wel de jouwe.

Bestel je hout of pellets, in zakgoed of in bulk, geniet van de zomerkorting en laat je bestelling indien nodig gratis stockeren in onze opslagruimte.

Je vraagt je wellicht af waarom we je deze zomerpromotie kunnen aanbieden? Daarvoor bestaat een heel logische uitleg.

  • Tijdens de herfst en winter stijgt de vraag naar pellets en gaat de prijs de hoogte in.
  • In de zomer valt die vraag volledig stil waardoor de prijzen weer dalen.
  • Daarom kunnen we je pellets met een fikse zomerkorting aanbieden.

Uitzonderlijke pellets promo 2021! Pellets waren nog nooit zo goedkoop!

De prijzen die we nu aanrekenen voor pellets zijn nog nooit zo laag geweest. En dat heeft zijn redenen.

  • In de eerste plaats heeft oud-president Trump de invoeraccijnzen op Canadees hout een flink stuk verhoogd. Het gevolg daarvan is dat de Amerikanen hun hout nu massaal in Europa aankopen. In deze regio wordt er dus veel meer hout verzaagd en dat levert uiteraard meer houtafval op. En zoals je weet is houtafval het basismateriaal waarvan pellets worden gemaakt .
  • Er is nog een tweede reden waarom pellets op dit ogenblik spotgoedkoop zijn. Veel dennenbossen in Europa worden geplaagd door de schorskever. Alle dennenbossen die aangetast zijn rooien is de enige manier om die schorskever te bestrijden. Ook dat levert een veel groter aanbod pellets op.
  • Meer pellets in het aanbod betekent een verlaging van prijs. Dat is een economische realiteit. En daar profiteer jij als koper van.
 
“Profiteer van de pellets promo 2021, bestel nu en pak de zomerkorting boven op de laagste prijzen van pellets ooit! Je doet dan automatisch mee met de loting van twee extra kortingsbonnen van 150 euro!”

 

Gebruik onze gratis opslag

Profiteer van onze pellets promo 2021, van de flink goedkopere prijs voor pellets  in zakgoed, pellets in bulk en brandhout .

Heb je geen plaats om een volledig pallet pellets te stockeren? Maak dan gebruik van onze gratis opslag. Jij bestelt en betaalt. Wij stockeren je pellets gratis en voor niets in onze opslagruimtes. Heb je pellets nodig, dan kom je die gewoon bij ons ophalen. Heb je een volledige pallet nodig, dan brengen we die graag tot bij je thuis. Gemakkelijk zat!

Bestel je zomerpellets nu via de webshop

Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je pellets gebruiksvriendelijk via de V-D Energie webshop .

Heb je nog vragen over deze pellets promo 2021? Neem gerust contact met ons op   , dat kan ook per e-mail . We beantwoorden al je vragen graag.


Terug naar het nieuws