Online pellets kopen? Het kan in onze webshop!

Bestel online



Zoek je een tankstation? Deze kan je hier vinden.

Tankstations

Reviews


Gemiddelde van alle reviews: 4,93/5  

Hendrik Herckens
12/06/2024
Alles zeer goed verlopen.

Levertermijn: 5/5 | Onthaal: 5/5 | Kwaliteit van de levering: 5/5
Gemiddelde score:        5/5
 
Annick Vangaever
02/06/2024
Vlotte bestelling en correcte communicatie bij bestelling. De levering is top : oude pellets verplaatst en daarna voor de nieuwe pellets geplaatst. Geen moeite teveel om ze mooi tegen de wand te plaatsen
Reactie van VERMEIRE-DEFRUYT BVBA:
Enorm bedankt voor uw leuke review, ik geef het zeker door aan desbetreffende chauffeur! Dit doet ons deugd om te lezen :)

Levertermijn: 5/5 | Onthaal: 5/5 | Kwaliteit van de levering: 5/5
Gemiddelde score:        5/5
 
Marc Ballegeer
31/05/2024
Correcte afspraken en levering. Een aanrader !!
Reactie van VERMEIRE-DEFRUYT BVBA:
Enorm bedankt voor uw leuke reactie, dit doet ons enorm veel deugd om te lezen! :)

Levertermijn: 5/5 | Onthaal: 5/5 | Kwaliteit van de levering: 5/5
Gemiddelde score:        5/5
 
sucaet geert
28/05/2024
vriendellijke chauffeur niets is hem teveel mooi op tijd
Reactie van VERMEIRE-DEFRUYT BVBA:
Enorm bedankt voor uw leuke feedback, ik geef het zeker door aan onze chauufeurs! ;)

Levertermijn: 4/5 | Onthaal: 5/5 | Kwaliteit van de levering: 5/5
Gemiddelde score:        4,7/5
 
Isabelle
24/05/2024
Hele goeie service en correcte levering. Chauffeur ook super vriendelijk
Reactie van VERMEIRE-DEFRUYT BVBA:
Bedankt voor uw leuke review! Ik geef het zeker door aan desbetreffende chauffeur! :)

Levertermijn: 5/5 | Onthaal: 5/5 | Kwaliteit van de levering: 5/5
Gemiddelde score:        5/5
 
Romain Hallaert
23/05/2024
Correcte bediening goede afspraken en levering bedankt
Reactie van VERMEIRE-DEFRUYT BVBA:
Bedankt voor uw bestelling en uw leuke review! Hier doen we het voor! :)

Levertermijn: 5/5 | Onthaal: 5/5 | Kwaliteit van de levering: 5/5
Gemiddelde score:        5/5
 
Steyaert
22/05/2024
Correcte afspraken zowel voor levering als voor prijs
Reactie van VERMEIRE-DEFRUYT BVBA:
Enorm bedankt voor uw review! Dit doet ons enorm deugd om te lezen! :)

Levertermijn: 5/5 | Onthaal: 5/5 | Kwaliteit van de levering: 5/5
Gemiddelde score:        5/5
 
Peter Callewaert
17/05/2024
Goeiedag. Dankjewel voor de verzorgde levering van de pellets in silo. Graag mijn groeten aan de sympathieke chauffeur.
Reactie van VERMEIRE-DEFRUYT BVBA:
Enorm bedankt voor uw leuke review! Ik geef het zeker door aan onze chauffeurs! ;)

Levertermijn: 5/5 | Onthaal: 5/5 | Kwaliteit van de levering: 5/5
Gemiddelde score:        5/5
 
Carl Decadt
16/05/2024
Prima kwaliteit pellets (weinig as, geen corrosie van de verbrandingskamer). Scherpe prijs, stipte levering door een sympatieke chauffeur, die een dikke pluim verdient !
Reactie van VERMEIRE-DEFRUYT BVBA:
Enorm bedankt voor uw leuke reactie, dit doet ons enorm veel plezier om te lezen! Ik geef het zeker door aan desbetreffende chauffeur! ;)

Levertermijn: 5/5 | Onthaal: 5/5 | Kwaliteit van de levering: 5/5
Gemiddelde score:        5/5
 
Roesbeke C.
26/04/2024
Correcte afspraken, zowel voor pellet levering als voor onderhoud van de kachel
Reactie van VERMEIRE-DEFRUYT BVBA:
Enorm bedankt voor uw leuke reactie, dit doet ons deugd om te lezen! :)

Levertermijn: 5/5 | Onthaal: 5/5 | Kwaliteit van de levering: 5/5
Gemiddelde score:        5/5
 

Pagina 1 / 13