Online pellets kopen? Het kan in onze webshop!

Bestel onlineZoek je een tankstation? Deze kan je hier vinden.

Tankstations

Pellets voor een pelletketel koop je beter in bulk

Terug naar het nieuws

Werkt je centrale verwarming op basis van een pelletketel? En heb je een bijbehorende silo staan waarin je de pellets  kan bewaren? Pellets voor een pelletketel koop je het best in bulk. En daar kan Vermeire-Defruyt  je bij helpen. Vanaf augustus 2019 rijden we immers rond met een gloednieuwe blaasvrachtwagen die pellets niet alleen in bulk aan huis levert, maar ze daar ook op een heel efficiënte en propere manier in de aanwezige silo blaast.

 

De blaasvrachtwagen van Vermeire, tot je dienst

Vanaf augustus 2019 leveren we pellets in bulk aan bij de mensen thuis, en dat doen we met onze gloednieuwe blaasvrachtwagen. “Blaasvrachtwagen?”, horen we je denken…. Je mag dat woord inderdaad letterlijk nemen. Met onze blaasvrachtwagen blazen we de pellets letterlijk in de silo bij jou thuis. De pellets in bulk die we aan huis bezorgen, zijn altijd bestemd voor een pelletketel. Je krijgt die pellets voor een pelletketel niet geleverd in zakjes van 15 kilo, wel in grote hoeveelheden zonder verpakking. Onze blaasvrachtwagen blaast de pellets in de silo bij jou thuis, op een efficiënte, snelle en propere manier. Voorwaarde is dat je thuis een silo hebt staan. Maar wie een centrale verwarming op een pelletketel heeft, beschikt vaak over een bijbehorende silo om de pellets te stockeren. Lees ook onze blog over de Ökofen pelletketel, volgens ons de allerbeste.  

We leveren je graag onze pellets in bulk aan

Een pelletketel staat in voor de centrale verwarming en zorgt ervoor dat het hele huis wordt verwarmd, dus niet alleen de leefruimte. Het is niet meer dan logisch dat wie een pelletketel gebruikt als basis voor zijn centrale verwarming meer pellets nodig dan iemand die enkel een pelletkachel in zijn living heeft staan. Wie zich een pelletketel aanschaft, koopt er dan ook vaak een silo bij, net om de pellets te kunnen stockeren. Pellets voor een pelletketel komen dan ook een pak efficiënter in bulk dan in zakjes. Hoe groter je silo is, of de opvangbak voor pellets, hoe minder vaak je die moet bijvullen.

Leveren van pellets voor een pelletketel: het kan maar zo makkelijk zijn

We leveren onze pellets aan particulieren én bedrijven die over een silo beschikken. Het leveren van pellets in bulk met onze blaasvrachtwagen is zo gemakkelijk, zowel voor ons als voor jou. Je hebt pellets nodig voor je pelletketel, en je beschikt over een silo? Dan geef je ons een seintje en wij leveren de gewenste hoeveelheid pellets bij jou thuis en blazen ze rechtstreeks in jouw silo. Dat is niet alleen een handige maar ook zeer propere manier van werken. In de eerste plaats zijn onze pellets nagenoeg stofvrij, in de tweede plaats wordt stofvorming door de gebruikte blaastechniek tot een minimum gereduceerd. En mocht er toch wat stof zijn, dan zuigen we dat gewoon weg. We laten alles proper achter.

Prijs van leveren van pellets in bulk?

We werken met een standaardformule en een basisprijs. Wil je een gewone levering, dan mag je rekenen op een standaard levertermijn van 4 à 5 dagen. Voor een levering binnen de 24 uur, binnen de 48 uur of in het weekend rekenen we een lichte meerkost aan. En ten slotte kan je altijd bij ons terecht voor nooddepannages. We helpen graag. Neem gerust contact met ons op  bij vragen.

Bestel nu uw pellets voor een pelletketel online.

 

Terug naar het nieuws