Online pellets kopen? Het kan in onze webshop!

Bestel onlineZoek je een tankstation? Deze kan je hier vinden.

Tankstations

Vermeire-Defruyt verkoopt nu ook pellets in Frankrijk!

Terug naar het nieuws

Vermeire-Defruyt breidt uit! We hebben er een Franse collega bij die luistert naar de welluidende naam Cyril Joly. Cyril zal ervoor zorgen dat onze business uitbreidt naar buurland Frankrijk. Vanaf 1 september 2021 bouwt hij er een volledig nieuwe bedrijvigheid uit onder de naam V-D Energie France. Bedoeling is de Fransen te voorzien van de kwalitatieve houtpellets van V-D Energie . We stellen Cyril graag even aan je voor.

Ook voor ons luidt 1 september 2021 de start van een nieuw hoofdstuk in. Met trots kondigen wij inderdaad de lancering van V-D Energie France aan. We doen al zaken in Nederland en bevoorraden al klanten in de helft van België, inclusief het Franstalige landsgedeelte. En nu komt daar dus Frankrijk bij! De nieuwe bedrijvigheid komt volledig in handen van Cyril.

De loopbaan van Cyril Joly tot nu toe

We laten Cyril even zelf aan het woord.

"Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Cyril Joly, ik ben 25 jaar oud en kom uit Valenciennes, een plaats in het noorden van Frankrijk. Ik ben gepassioneerd door sport in het algemeen en basketbal in het bijzonder. Vrienden omschrijven me als een dynamisch en nieuwsgierig persoon met een sociale natuur. Mijn talent om met mensen om te gaan, leidt me recht de wereld van de verkoop binnen.

Ik behaalde een bachelor in communicatie en vervolgens een licentie in marketing, handel en onderhandelen. Momenteel ben ik in het bezit van een masterdiploma in industriële zaken en nieuwe technologieën.

Ik ben van plan me 100% in te zetten voor V-D Energie France. Ik ben er zeker van dat ik me volledig zal kunnen ontplooien in het uitbouwen van deze nieuwe bedrijvigheid. Elke dag meer verantwoordelijkheden krijgen, daar kijk ik naar uit. En waarom niet, misschien nadien mijn eigen bedrijf openen? Daarvan droom ik al sinds mijn kindertijd."

 

De missie van V-D Energie France?

Cyril is bijzonder trots op zijn nieuwe verantwoordelijkheid en neemt zijn job ter harte. Hij is uiterst gemotiveerd om onze zuiderburen te laten kennismaken met de topkwaliteit van onze Total Pellets Premium . Stuk voor stuk houtpellets die 100% afkomstig zijn van naaldhout  en bij de productie geen enkele chemische behandeling hebben ondergaan. Onze TOTAL Pellets Premium zijn van een uitstekende kwaliteit en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.

V-D Energie France wil de Fransen laten kennismaken met onze pellets als goedkope brandstof waarvan de prijs onafhankelijk is van de meer traditionele energiebronnen. Omdat onze pellets een ecologische, CO2-neutrale brandstof zijn met een hoog rendement kan het gebruik ervan het broeikaseffect bovendien positief beïnvloeden.

Dat is wat Cyril Joly onze zuiderburen duidelijk wil maken

We wensen hem veel succes!

 

De coördinaten van V-D Energie France

V-D Energie France
135 Av. Roger Salengro
59100 Roubaix

+33 7  82 98 17 55
info@vd-energie.fr


Terug naar het nieuws