Online pellets kopen? Het kan in onze webshop!

Bestel online

Vloeibare brandstoffen

Al onze producten voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van TOTAL.

Dit betekent dat alle producten beschikken over de nodige additieven zodat uw installatie of voertuig een optimale smering en verbranding krijgt. Dit resulteert dan ook in een langere levensduur en een lager verbruik.

 

 

Total Mazout Ultra

Onze  mazout, gecommercialiseerd onder de benaming TOTAL Mazout Ultra, werd ontwikkeld om te beantwoorden aan de verwachtingen van onze klanten. Dit product lost de verwachtingen in op het gebied van besparing, comfort en milieu. 

 

 

 

Gasolie verwarming

Zoals al onze producten beantwoordt de aangeboden stookolie aan de strenge TOTAL normen. Deze gasolie is uitermate geschikt voor verwarming en bepaalde motoren.

 

 

Gasolie extra

De zwavelarme mazout (10ppm) is geschikt voor de nieuwste machines (graafmachines, tractoren, enz.....). Deze mazout kan ook gebruikt worden voor verwarmingskanonnen die u oa kan vinden in kippen- en varkensstallen).

Tijdens de koude wintermaanden kan je rekenen op continuïteit. De zwavelarme mazout is bestand tot -20°C.

 

 

Petroleum zwavelarm type C

Deze petroleum is geschikt voor gebruik in alle Zibro Kamin kachels en alle andere verwarmingstoestellen met een wiek of laser. Ook geschikt voor diverse landbouwmachines en een aantal kookfornuizen.

 

 

Diesel

De dieselbrandstof die wij u aanbieden voldoet aan de strengste normen. Dit zorgt er voor dat de motor van uw voertuig de juiste smering krijgt. Tijdens de maand oktober schakelen wij over op de winterkwaliteit, zodat u vanaf november 100% winterdiesel tankt aan een stolpunt van -20°C

 

 

Eurosuper 95

Eurosuper 95 Is een ongelode benzine 95 Ron die voldoet aan alle Belgische kwaliteitsnormen en is geschikt voor bijna alle benzinemotoren.

 

 

Eurosuper 98

Eurosuper 98 is een ongeloode benzine 98 Ron 50s die eveneens voldoet aan de laatste nieuwe Belgische kwaliteitsnormen en is geschikt voor motoren die iets meer vermogen nodig hebben.

 

 

Adblue hulpstof

Een hulpstof die nodig is voor een aantal vrachtwagens om de nieuwe emissienormen te behalen.

 

 

Coldflow bij grote koude

De oplossing voor een winter zonder zorgen is het additief: Cold Flow.  Dit is aangeraden als extra bescherming voor tanks die buiten staan of blootgesteld zijn aan de wind.