Online pellets kopen? Het kan in onze webshop!

Bestel onlineZoek je een tankstation? Deze kan je hier vinden.

Tankstations

Nieuws


24/08/2020 : Badger pellets vs Total pellets, welke kies je?

Je bent op zoek naar de beste pellets en weet niet welke je het best koopt? Hieronder vind je een vergelijking tussen de beste pellets op de Belgische markt, de Badger pellets en de Total pellets. Beide zijn van oerdegelijke Belgische makelij, goede pellets dus met vergelijkbaar hoge kwaliteitskenmerken. Het verschil zit hem in de verpakking en de gevolgen daarvan. Lees even door.
lees meer

04/08/2020 : Profiteer NU van onze pellets in promotie, want prijs gaat stijgen

Weet je wanneer je het best pellets in zakken koopt? Doe dat in de zomer, want dan staan ze goedkoper geprijsd. Tijdens de zomermaanden betaal je 20 euro per ton of per pallet minder. En dat scheelt toch een behoorlijke slok op de borrel. Profiteer van onze lopende pellets promotie, want na de zomer komt er sowieso een prijsstijging aan. Bestel je pellets nu, meteen per pallet, maak gebruik van de zomerkorting en laat ze indien nodig gratis stockeren in onze opslagruimte.
lees meer

14/04/2020 : Waar worden pellets van gemaakt?

Waar worden pellets van gemaakt? Pellets worden van alle soorten hout gemaakt. Soms van één soort hout, een andere keer van verschillende houtsoorten. Er kan hardhout in zitten en zelfs restafval van afbraakprojecten. Sommige pellets worden gemaakt van afval van maisplanten, en er wordt al geëxperimenteerd met gemaaid bermgras. Maar dé beste pellet is zonder twijfel een pellet die bestaat uit 100% naaldhout. Hieronder vind je meer uitleg.
lees meer

10/08/2019 : Pellets voor een pelletketel koop je beter in bulk

Werkt je centrale verwarming op basis van een pelletketel? En heb je een bijbehorende silo staan waarin je de pellets kan bewaren? Pellets voor een pelletketel koop je het best in bulk. En daar kan Vermeire-Defruyt je bij helpen. Vanaf augustus 2019 rijden we immers rond met een gloednieuwe blaasvrachtwagen die pellets niet alleen in bulk aan huis levert, maar ze daar ook op een heel efficiënte en propere manier in de aanwezige silo blaast.
lees meer

22/07/2019 : Hierop moet je letten als je pellets koopt!

Zoals ongeveer bij alles in het leven zijn er pellets van supergoede kwaliteit en pellets van minderwaardige kwaliteit. Waarop letten als je pellets koopt? We leggen het je hieronder even bevattelijk uit. Kort komt het op het volgende neer: let erop dat de pellets 100% bestaan uit dennenhout, dat ze heel hard zijn, weinig vocht in zich dragen en stofvrij zijn. En dat ze niet aan de andere kant van de wereldbol worden geproduceerd.
lees meer