Energie zonder zorgen!

Levering aan huis

Bestellen kan zeer eenvoudig! Contacteer ons op 09 335 27 10 en we brengen uw bestelling zo snel mogelijk tot uitvoering. Onze service 'levering aan huis' is de ideale oplossing voor iedereen zijn bevoorrading zelf in de hand wil houden. 

Meer weten?
levering aan huis
Stockeren van pellets in het magazijn van V-D Energie

Opslagruimte

Heeft u niet veel plaats? In ons magazijn kunt u uw pellets stockeren. U kunt deze in kleinere hoeveelheden afhalen in de drive-in. 

 

Meer weten?

Accijnzen terugvragen

Niemand betaalt graag teveel. Weet u of u teveel aan accijnze betaalt? Om dit voor onze klanten te vereenvoudigen, ontwikkelden we "PRO DIESEL". Dit vind ut terug in onze klantenzone.

Meer weten?
Teveel betaalde accijnzen terugvragen
Overloopbeveiliging om risico te beperken - V-D Energie

Plaatsing overloopbeveiliging

Veilig en zorgeloos uw mazouttank laten vullen, zonder risico op overvulling... Dat kan! Indien u een systeem van overloopbeveiliging plaatst, wordt het risico bij het vullen van de mazout-reservoirs tot het maximum beperkt.

De werking ervan isefficiënt, eenvoudig en verzekert het automatisch of manueel stoppen van de vuloperatie wanneer het maximale toegelaten vulpeil bereikt is.

Meer weten?

Tankkeuring

Na een tankkeuring ontvant u een attest dat aangeeft of uw  boven- of ondergrondse stookolietank voldoet aan alle verplichtingen op vlak van dichtheid. Deze controle is nodig om bodemverontreiniging op te speuren en te voorkomen. Zo weet u dat de tank conform is met de VLAREM-wetgeving. Dit is dus belangrijk voor het milieu! 

Opgelet!  Een tank die niet gecontroleerd en goedgekeurd werd, mag niet meer door een brandstofleverancier gevuld worden.

 

Meer weten?
Tankkeuring
Technisch adviseur  - VD Energie

Technisch advies

Hoe kunt u minder verbruiken ? Waarom staat mijn brander in veiligheid? Wanneer moet het onderhoud van mijn verwarmingsinstallatie gebeuren? Wie kan dit onderhoud uitvoeren? Voor al deze vragen, kunt u bij ons terecht.

Doe een beroep op de duidelijke tips van onze technisch adviseur. Hij staat voor u klaar met deskundig advies waarmee u uw installatie beter leert kennen en energie bespaart. Neem contact op voor meer informatie. We helpen u graag verder.

Meer weten?
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics

Onze tankkaart is geldig in meer dan 500 stations

Tankinhoud berekenen

Deze module laat u toe de hoeveelheid stookolie die u dient te bestellen te berekenen. Kies hiervoor uw type reservoir en vul onderstaande gegevens in.

Bepaal de vorm

cm
cm
cm

aantal liter

Te bestellen mazout

Bereken