Smeermiddelen

TOTAL is marktleider in smeermiddelen

De groep TOTAL is in België marktleider wat betreft de verkoop van smeermiddelen. Naast een volledig gamma motoroliën, is er een uitgebreid gamma transmissieoliën, koelvloeistoffen en industriële producten voorhanden. Al deze producten worden ontwikkeld in nauw contact met de constructeurs en overtreffen de strengste eisen en kwaliteitsnormen.

Voor de verdeling van deze producten doet TOTAL onder andere beroep op V-D Energie. De belangrijkste producten zijn uit voorraad leverbaar. Bovendien staan wij onze klanten met raad en daad bij om op technisch vlak de juiste olie aan te bevelen voor de juiste toepassing rekening houdend met de specifieke gebruiksomstandigheden van de klant.

Professioneel distributiemateriaal

Naast de levering van kwaliteitsproducten, kan u vanzelfsprekend rekenen op de nodig ondersteuning zoals aangepast professioneel distributiemateriaal voor de verdeling van de smeermiddelen.

Contacteer ons voor meer informatie

Groendreef 7 9880 Aalter

info@vd-energie.be

09 335 27 10

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics

Onze tankkaart is geldig in meer dan 500 stations

Tankinhoud berekenen

Deze module laat u toe de hoeveelheid stookolie die u dient te bestellen te berekenen. Kies hiervoor uw type reservoir en vul onderstaande gegevens in.

Bepaal de vorm

cm
cm
cm

aantal liter

Te bestellen mazout

Bereken