Self-carwash

Self-carwash in Aalter

Onze self-carwash is gelegen op de N44 tussen Aalter en Maldegem (Zeebrugge en Knokke), net voor de brug links in de industriezone Langevoorde.

Je kan er terecht met muntstukken en jetons. Jetons kan je aankopen in de voorziene automaat. Het is mogelijk om met bankkaart jouw jetons aan te kopen.

 

 

Ons adres

Groendreef 7 9880 Aalter

info@vd-energie.be

09 335 27 10

Onze GPS coördinaten

BRD 51° 6' 17" N LG 3° 25' 55" E

Tarieven

De carwash kan jetons & muntstukken van 0,50€ ,1€ & 2€ aanvaarden.
Voor een emmer warm water en stofzuiger enkel met jetons.

Milieuvriendelijk

We moeten zorg dragen van ons milieu. Daarom selecteerden we voor de carwash biologisch afbreekbare producten.

Het afvalwater wordt eerst opgevangen in grote slibvangers en vandaar gaat het verder naar een KWS (koolwaterstofafscheider) Dit is een toestel dat dient om de koolwaterstoffen uit het afvalwater te halen. Koolwaterstoffen zijn derivaten van ruwe olie. Bij gewoon thuis wassen gaat dit gewoon allemaal de grond in.

Enkele handige wastips

Tip: Hoe ga je te werk

Deze richtlijnen zijn terplaatse ook in elke wasbox aanwezig! U kan ten alle tijde van programma wisselen door een ander programma te kiezen.

  • Neem de correcte lans in de hand!
  • Steek voldoende geld/jetons in de muntproever.
  • Kies het gewenste programma.

Actief schuim

Neem de schuimlans en schuim de wagen gelijkmatig in van onder naar boven. Het actiefschuim weekt het vuil los.

Hogedrukwassen (handgreep inknijpen)

Neem de hogedruklans en spuit uw wagen van onder naar boven af. Hou de lans ongeveer op 10cm van het wagenoppervlak om een goed resultaat te bekomen. Warm onthard water met shampoo onder hogedruk zorgen voor een goede reiniging.

Schuimborstel

Met de schuimborstel kan u een sterk vervuilde wagen reinigen. Werk van onder naar boven zonder stukken over te slaan. Gebruik de schuimborstel nooit zonder de wagen voor te wassen met hogedruk.

Spoelen (handgreep inknijpen)

Neem de hogedruklans en spoel uw wagen van boven naar onder af. Hou de lans op +/- 30cm van het wagenoppervlak om een goed resultaat te bekomen. Koud onthard water onder hogedruk zorgt voor een goede spoeling.

Hotwax (handgreep inknijpen)

Neem de hogedruklans en spoel uw wagen met de beschermende wax van boven naar onder af. Hou de lans op +/- 30cm van het wagenoppervlak om een goed resultaat te bekomen. Warm onthard water met een beschermende wax zorgen voor een betere lakbescherming en extra glans.

Glansspoelen (handgreep inknijpen)

Neem de hogedruklans en spoel uw wagen met gedemineraliseerd water (omgekeerde osmose) van boven naar onder af. Hou de lans op +/- 30cm van het wagenoppervlak om een goed vlekvrij resultaat te bekomen. Nadrogen is niet nodig.

Ontdek Kenotek pro

Chemie voor de reiniging en verzorging van transport-middelen

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics

Onze tankkaart is geldig in meer dan 500 stations

Tankinhoud berekenen

Deze module laat u toe de hoeveelheid stookolie die u dient te bestellen te berekenen. Kies hiervoor uw type reservoir en vul onderstaande gegevens in.

Bepaal de vorm

cm
cm
cm

aantal liter

Te bestellen mazout

Bereken