Warme Dagen 2020 vol promoties, kortingen en kookdemonstraties

Gepost op

Onze klanten weten het al lang. Elk jaar, eind september, organiseren V-D Kachels en V-D Energie hun jaarlijks opendeurweekend. Onze Warme Dagen 2020 vallen dit jaar op zaterdag 26 en zondag 27 september. Kom even langs tussen 10 en 18 uur in onze toonzaal in Aalter, Groendreef 7-11. We verwelkomen je graag!

Warme Dagen 2020 vol promoties, kortingen en kookdemonstraties

Onze Warme Dagen 2020 verlopen trouwens 100% coronaproof. We hebben ons event aan de overheid voorgelegd via het Event Risk Model, beschreven met welke COVID-maatregelen we allemaal rekening houden, én hebben het veiligheidslabel gekregen. Het is maar dat jullie het weten. 

Wat mag je van ons verwachten tijdens de Warme Dagen?

  • Een gevarieerd programma vol vurige demonstraties.
  • Tal van kachel- en pelletpromoties: je koopt onze pellets die week aan zomerprijzen.
  • Op zondag demonstreert kampioen Francis Vergote zijn kooktalenten op hout.

Verder beantwoorden we uiteraard alle mogelijke vragen over houtkachels, pelletkachels, pelletketels en gashaarden, en we doen dat zo helder en duidelijk mogelijk.

Programma Warme Dagen 2020 op zaterdag

  • Comfortpakket: GRATIS wifimodule en ruimtevoeler

Ben je al een tijdje aan het overwegen om een kachel van Rika te kopen? Dan moet je zeker langskomen. Koop je een van de aangeduide modellen, dan krijg je er gratis een wifimodule en een draadloze ruimtevoeler bovenop. Samen kosten die tussen de 300 en 400 euro. Toch een mooi cadeau?

Wat doet een wifimodule? Die zorgt ervoor dat je – vanop afstand – je kachel kunt regelen, in- en afstellen. Je kan er bovendien voor kiezen om boven op die wifimodule de draadloze Rika Voice-optie te gebruiken. Gedaan met het manueel instellen van bepaalde opdrachten en tijdsloten. Je gebruikt gewoon je stem om via de spraakmodule de kachel te bedienen.

Wat doet een draadloze ruimtevoeler? Dit handige, praktische en gebruiksvriendelijke instrument houdt je kachel altijd op de juiste temperatuur. Je kachel slaat automatisch aan als het binnen te fris wordt, en gaat even automatisch uit als de temperatuur boven een bepaalde grens stijgt. Resultaat? Je bespaart massa’s energie en geld.

  • Centrale verwarming op pellets gedemonstreerd

Om onze centrale verwarming op pellets te demonstreren, doen we een pelletketel van Ökofen werken. Zo zie je meteen hoe mooi die brandt en voel je de fijne warmte die de kachel verspreidt.

Programma Warme Dagen 2020 op zondag

Op zondag bieden we hetzelfde programma aan als op zaterdag, maar er komt één bijzondere én lekkere extra bij.

  • Kookdemonstratie op Pertinger houtfornuis, proeven kan

Op zondag komt chef Francis Vergote tussen 11 en 17 uur langs om te koken op een Pertinger houtfornuis. Francis Vergote is niet de eerste de beste, hij is eigenaar van de titels vice-Belgisch kampioen BBQ 2014 en vice-Nederlands kampioen BBQ 2016. Onder de bedrijfsnaam Wood Meets Food biedt hij originele catering aan waarbij hij kookt op een houtvuur.

Francis was ook aanwezig op onze twee vorige Warme Dagen en heeft toen echt bewezen dat hij uiterst lekkere dingen klaarmaakt op houtvuur. Kom even langs om te zien wat en hoe hij kookt. Alle aanwezigen mogen uiteraard proeven wat hij klaarmaakt. Kook je al regelmatig op een houtfornuis? Ook dan heb je een reden om langs te komen, want Francis geeft een aantal kookgeheimen weg, alweer gratis en voor niets.

We hopen je te kunnen verwelkomen op onze Warme Dagen 2020

Uiteraard voorzien we op de beide Warme Dagen 2020 de nodige drankjes en hapjes én de nodige opendeurkortingen. We geven elke bezoeker de nodige tijd, aandacht, informatie en uitleg. Daar mag je zeker van zijn.

Graag tot dan! Vragen? Neem contact met ons op.

 

Warme Dagen 2020 vol promoties, kortingen en kookdemonstraties delen:

Contacteer ons voor meer informatie

Groendreef 7 9880 Aalter

info@vd-energie.be

09 335 27 10

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics

Onze tankkaart is geldig in meer dan 500 stations

Tankinhoud berekenen

Deze module laat u toe de hoeveelheid stookolie die u dient te bestellen te berekenen. Kies hiervoor uw type reservoir en vul onderstaande gegevens in.

Bepaal de vorm

cm
cm
cm

aantal liter

Te bestellen mazout

Bereken