Waarom kiezen voor TOTAL Mazout Ultra

Gepost op in Productinfo

Waarom kiezen voor TOTAL Mazout Ultra Mazout of stookolie is een fossiele brandstof die uit de aardbodem wordt opgepompt. Mazout gebruiken we voor dieselmotoren en onze verwarmingsinstallaties. In Vlaanderen is het woord ‘Mazout’ ingeburgerd, dat zijn naam ontleende aan het Russisch.

De voordelen van mazout - Mazout is onontvlambaar, er is dus geen brandgevaar noch ontploffingsgevaar. - Vrijheid in uitgaven: u kiest zelf wanneer en hoeveel mazout u bestelt. - Mazout houdt rekening met het milieu. De samenstelling werd verbeterd om zwavelgehalte te verlagen. TOTAL Mazout Ultra maakt het verschil TOTAL Mazout Ultra is een mazout van superieure kwaliteit met een hoog prestatievermogen.

Deze mazout is geschikt voor alle soorten ketels en branders, of deze nu al wat ouder zijn of tot de nieuwste generatie behoren. Om een steeds hogere kwaliteit te bieden, werd de samenstelling van TOTAL Mazout Ultra verbeterd en geoptimaliseerd door het toevoegen van een exclusief additief.

Hierdoor is er een: - Verlaagde CO2 uitstoot Dit zorgt voor een betere bescherming van het milieu. - Besparing tot 7% in vergelijking met gewone mazout Dit betekent ongeveer een besparing van 80 euro per 2000 liter. - Een actieve bescherming van de installatie Verlenging levensduur van uw verwarmingsinstallatie door de nieuwe antioxidant.

Het antioxidant versterkt de stabiliteit van het product en beschermt de installatie. - Hogere betrouwbaarheid Door de verlaging van het vloeipunt* is de ‘koude bestendigheid’ nog groter. Dit betekent dat de kwaliteit behouden blijft, ongeacht welk seizoen. *Het vloeipunt van een product is de laagste temperatuur waarop het product nog vrij stroomt.

 

Waarom kiezen voor TOTAL Mazout Ultra delen:

Contacteer ons voor meer informatie

Groendreef 7 9880 Aalter

info@vd-energie.be

09 335 27 10

Gerelateerde berichten

CNG zegt u?

Bekijk het bericht

Centrale verwarming op pellets?

Bekijk het bericht

Xylets krijgen een nieuwe naam: Pellets Premium

Bekijk het bericht
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics

Onze tankkaart is geldig in meer dan 500 stations

Tankinhoud berekenen

Deze module laat u toe de hoeveelheid stookolie die u dient te bestellen te berekenen. Kies hiervoor uw type reservoir en vul onderstaande gegevens in.

Bepaal de vorm

cm
cm
cm

aantal liter

Te bestellen mazout

Bereken