Verhuisd naar Groendreef 7 in Aalter

Gepost op in Het bedrijf

Het is zover! Vermeire-Defruyt en De Veldbloem verhuisden naar een splinternieuwe locatie in de Groendreef.  Iedereen die onze kantoren kende in de Loskaaistraat weet dat een verhuis onvermijdelijk werd. Onze voorkeur ging uit naar een industrieel pand waar zowel De Veldbloem als Vermeire-Defruyt verder kunnen groeien. De nieuwe kantoren liggen nu naast het tankstation en de self-carwash, wat veel praktischer is.

Vermeire-Defruyt staat in de streek gekend als brandstofhandelaar. Door de hoge vraag naar andere energiebronnen kozen we bewust voor een uitbreiding van het aanbod voor zowel de particuliere klanten als de bedrijfsklanten. Sinds 1 januari is er een extra wasbox in de self carwash en kunnen ondernemingen nu ook bij ons terecht voor elektriciteit en aardgas. Vanuit onze nieuwe kantoren blijven we werken aan een optimale service en garanderen we kwalitatieve producten.

Om onze nieuwe locatie, vernieuwde logo en uitbreiding van onze activiteiten in de verf te zetten starten we op maandag 2 maart een spel waarbij je fantastische prijzen kan winnen. Het prijzenpakket heeft een waarde van 1600 euro!

Hou onze website in de gaten en neem deel aan ‘Vier met ons mee en win’. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar? Deelnemen kan ook door een deelnameformulier in te vullen in onze kantoren.

David Vermeire

  1. Link naar artikel over wedstrijd
  2. Link naar deelnameformulier

 

Verhuisd naar Groendreef 7 in Aalter delen:

Contacteer ons voor meer informatie

Groendreef 7 9880 Aalter

info@vd-energie.be

09 335 27 10

Gerelateerde berichten

Pellets voor pelletketel, leveren we nu ook in bulk

Bekijk het bericht

Samenwerking Natuurpunt

Bekijk het bericht

Vacature: Service technieker

Bekijk het bericht
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics

Onze tankkaart is geldig in meer dan 500 stations

Tankinhoud berekenen

Deze module laat u toe de hoeveelheid stookolie die u dient te bestellen te berekenen. Kies hiervoor uw type reservoir en vul onderstaande gegevens in.

Bepaal de vorm

cm
cm
cm

aantal liter

Te bestellen mazout

Bereken