CNG zegt u?

Gepost op in Productinfo

Europa wil tegen 2020 de CO2-uitstoot met 20% verminderen. De meeste diesel- en bezinevoertuigen stoten nog altijd veel fijnstof, zwavel en stikstofoxides uit. De negatieve impact op het milieu en onze gezondheid zijn gekend. Aardgas of CNG is een brandstof die niet alleen goed is voor uw portemonnee maar ook voor mens en milieu.

V-D Energie is absoluut voorstander van deze ecologische evolutie en voorziet dan ook vanaf april 2018 als eerste in de regio een CNG-tankinstallatie.

CNG zegt u?

CNG als alternatief

Bouwt u ook liever mee aan een groenere toekomst, dan is een CNG-voertuig iets voor u! Zo stoot u 27% minder CO2 uit en zelfs tot 60% minder stikstofoxides. De uitstoot aan fijnstof en zwavel is verwaarloosbaar wat de luchtkwaliteit ten goede komt. Door een voertuig op CNG aan te kopen, zorgt u voor een onmiddellijke positieve impact op de lucht die u inademt.

 

Goed voor uw portemonnee

Gelukkig wordt u ook voor die groene keuze beloond. Aan de pomp zal u positief verrast zijn. Ook de overheid is u goedgezind: in Vlaanderen krijgt u vrijstelling van uw jaarlijkse verkeersbelasting en BIV (belasting op inverkeerstelling)! Dat maakt de aankoop van uw aardgasvoertuig al een stuk voordeliger.

 

750 km ecologisch rijplezier

Er zijn best al veel verschillende aardgasmodellen op de markt. Zo kan u zelfs een voertuig kiezen boven 3,5 ton. Afhankelijk van uw auto, rijdt u makkelijk 300 tot 750 kilometer op ecologisch verantwoorde wijze. Dankzij de praktische positionering van de aardgastank, behoudt u de volledige kofferruimte. En ja hoor, u mag een ondergrondse parkeerplaats in.

 

 

 

CNG zegt u? delen:

Contacteer ons voor meer informatie

Groendreef 7 9880 Aalter

info@vd-energie.be

09 335 27 10

Gerelateerde berichten

Centrale verwarming op pellets?

Bekijk het bericht

Xylets krijgen een nieuwe naam: Pellets Premium

Bekijk het bericht

Waarom kiezen voor TOTAL Mazout Ultra

Bekijk het bericht
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics

Onze tankkaart is geldig in meer dan 500 stations

Tankinhoud berekenen

Deze module laat u toe de hoeveelheid stookolie die u dient te bestellen te berekenen. Kies hiervoor uw type reservoir en vul onderstaande gegevens in.

Bepaal de vorm

cm
cm
cm

aantal liter

Te bestellen mazout

Bereken