Centrale verwarming op pellets?

Gepost op in Productinfo

Goedkoop en milieuvriendelijk verwarmen met pellets

Dat de pelletkachel de laatste jaren steeds populairder wordt, is geen toeval. Deze kachel is niet alleen makkelijk in gebruik en heel eenvoudig te onderhouden, hij is bovendien milieuvriendelijk. Maar dat u een pelletketel kan aansluiten op uw centrale verwarming is voor velen een nieuw en onbekend gegeven.

Centrale verwarming op pellets?

 

Uw centrale verwarming op pellets

Dankzij een pelletketel kan u uw volledige woning verwarmen én ook voorzien van warm water. Deze ketel sluit u aan op uw (bestaande) verwarmingsinstallatie. En vergis u niet, moderne pelletketels bieden u hetzelfde comfort als een warmtepomp of ‘traditionele’ gas- of stookolieketel.

 

Gebruiksvriendelijk

Neen, u hoeft niet te sleuren met zakken. Alles gebeurt automatisch. Uw pellets worden aan huis geleverd en door een speciale wagen in uw voorraadruimte geblazen. Het transport van de voorraadruimte (of opslagsilo) naar uw ketel, het ontsteken en verbranden van de pellets gebeurt automatisch! U hoeft slechts 2 tot 5 maal per jaar de aslade te controleren en legen.

 

Minimaal onderhoud

Bovendien zorgt de ketel zelf voor de reiniging van de warmtewisselaar. Zo heeft uw installatie slechts één onderhoudsbeurt per jaar nodig. Als kers op de taart werkt de pelletketel modulerend. Dat wil zeggen dat hij het vermogen aanpast aan de buitentemperatuur en de warmtebehoefte van de woning. Van comfort gesproken!

Benieuwd of deze pelletketel bij u thuis geïnstalleerd kan worden? Kom vrijblijvend langs in onze toonzaal, wij helpen u graag verder!

 

Centrale verwarming op pellets? delen:

Contacteer ons voor meer informatie

Groendreef 7 9880 Aalter

info@vd-energie.be

09 335 27 10

Gerelateerde berichten

CNG zegt u?

Bekijk het bericht

Xylets krijgen een nieuwe naam: Pellets Premium

Bekijk het bericht

Waarom kiezen voor TOTAL Mazout Ultra

Bekijk het bericht
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics

Onze tankkaart is geldig in meer dan 500 stations

Tankinhoud berekenen

Deze module laat u toe de hoeveelheid stookolie die u dient te bestellen te berekenen. Kies hiervoor uw type reservoir en vul onderstaande gegevens in.

Bepaal de vorm

cm
cm
cm

aantal liter

Te bestellen mazout

Bereken