Nieuws en acties

Pellets in bulk voor uw pelletketel

Pellets voor pelletketel, leveren we nu ook in bulk

Gepost op in Het bedrijf

Heeft u onze nieuwe vrachtwagen al gezien? Vanaf heden beschikken we over een blaasvrachtwagen. Hiermee leveren we pellets in bulk aan bij de mensen thuis. Werkt uw centrale verwarming via een pelletketel? Dan koopt u best uw pellets in bulk.   Door de pellets in bulk in te blazen worden uw pellets op een heel efficiënte en propere manier in uw silo geblazen. Onze pellets zijn quasi stofvrij door de gebruikte blaastechniek.

Lees meer

Samenwerking Natuurpunt

Gepost op in Het bedrijf

Bossen zijn broodnodig en helpen mee aan een beter milieu, ze zuiveren de lucht, ze doen temperatuur dalen en ze zijn leuk om te vertoeven voor mens en dier. Daarom wil V-D zich mee inzetten voor meer groen in onze regio met Natuurpunt en Partners Meetjesland als partner.

Lees meer

Vacature: Service technieker

Gepost op in Het bedrijf

Vermeire-Defruyt kent sinds haar verhuis naar de Groendreef in Aalter een sterke groei.  Dankzij het succes van drive-in van V-D Energie en de groeiende populariteit van V-D Kachels versterken we ons team.  We zoeken iemand die zelfstandig kan werken in de dynamische omgeving.

Lees meer

Verhuisd naar Groendreef 7 in Aalter

Gepost op in Het bedrijf

Het is zover! Vermeire-Defruyt en De Veldbloem verhuisden naar een splinternieuwe locatie in de Groendreef.  Iedereen die onze kantoren kende in de Loskaaistraat weet dat een verhuis onvermijdelijk werd. Onze voorkeur ging uit naar een industrieel pand waar zowel De Veldbloem als Vermeire-Defruyt verder kunnen groeien. De nieuwe kantoren liggen nu naast het tankstation en de self-carwash, wat veel praktischer is.

Lees meer
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics

Onze tankkaart is geldig in meer dan 500 stations

Tankinhoud berekenen

Deze module laat u toe de hoeveelheid stookolie die u dient te bestellen te berekenen. Kies hiervoor uw type reservoir en vul onderstaande gegevens in.

Bepaal de vorm

cm
cm
cm

aantal liter

Te bestellen mazout

Bereken