Nieuws en acties

Feestdagen

Gepost op in Het bedrijf

De donkerste dagen van het jaar staan voor de deur en we kijken uit naar die gezellige feestdagen. Het team van V-D Energie blijft voor jullie klaarstaan tijdens de Kerstvakantie.  Enkel op de feestdagen 25 december en 1 januari zijn we gesloten. Iedereen van harte welkom!  

Lees meer

Vacature: Service technieker

Gepost op in Het bedrijf

Vermeire-Defruyt kent sinds haar verhuis naar de Groendreef in Aalter een sterke groei.  Dankzij het succes van drive-in van V-D Energie en de groeiende populariteit van V-D Kachels versterken we ons team.  We zoeken iemand die zelfstandig kan werken in de dynamische omgeving.

Lees meer

Verhuisd naar Groendreef 7 in Aalter

Gepost op in Het bedrijf

Het is zover! Vermeire-Defruyt en De Veldbloem verhuisden naar een splinternieuwe locatie in de Groendreef.  Iedereen die onze kantoren kende in de Loskaaistraat weet dat een verhuis onvermijdelijk werd. Onze voorkeur ging uit naar een industrieel pand waar zowel De Veldbloem als Vermeire-Defruyt verder kunnen groeien. De nieuwe kantoren liggen nu naast het tankstation en de self-carwash, wat veel praktischer is.

Lees meer
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics

Onze tankkaart is geldig in meer dan 500 stations

Tankinhoud berekenen

Deze module laat u toe de hoeveelheid stookolie die u dient te bestellen te berekenen. Kies hiervoor uw type reservoir en vul onderstaande gegevens in.

Bepaal de vorm

cm
cm
cm

aantal liter

Te bestellen mazout

Bereken