Nieuws en acties

Blijf op de hoogte van onze allerlaatste nieuws, speciale acties en weetjes!

Warme Dagen 2020 vol niet te missen promoties | V-D Kachels

Warme Dagen 2020 vol promoties, kortingen en kookdemonstraties

Gepost op

Onze klanten weten het al lang. Elk jaar, eind september, organiseren V-D Kachels en V-D Energie hun jaarlijks opendeurweekend. Onze Warme Dagen 2020 vallen dit jaar op zaterdag 26 en zondag 27 september. Kom even langs tussen 10 en 18 uur in onze toonzaal in Aalter, Groendreef 7-11. We verwelkomen je graag!

Lees meer
Pellets in promotie |VD-Kachels

Pellets in promotie!

Gepost op in Acties

Sla uw slag! Bestel vanaf heden uw kwalitatieve pellets 'Total Pellets Premium' en geniet van:
- Supervoordelige tarieven
- Gratis stockage in ons magazijn
- Gratis levering aan huis

Pellets beschikbaar in bulk of zakken van 10kg en 15kg Afgelopen jaar investeerden we in een blaasvrachtwagen die pellets in bulk aan huis levert, bestemd voor een pelletketel. Interesse in een pelletketel? Of wenst u meer informatie hierover, we informeren u graag. Profiteer vanaf heden van deze promotie! Let op, het aanbod geldt zolang de voorraad strekt. Bestellen kan online of contacteer ons per mail of per tel 09 335 27 10. Dezelfde voorwaarden gelden in de webshop

Lees meer
Kolenactie | V-D Kachels

Meimaand = kolenmaand

Gepost op in Acties

Tot 15 mei kan u genieten van de laagste prijs voor steenkool. Profiteer van deze promotie en bestel tijdig op 09 335 27 10. De levering van de kolen mag u nog verwachten tijdens de maand mei.

Lees meer
Koop je pellets met ecocheques | V-D Kachels

Koop je pellets met ecocheques

Gepost op in Besparingstips

Kan je pellets betalen met ecocheques? Natuurlijk kan je dat. Dat heeft alles te maken met het feit dat pellets milieuvriendelijk zijn. Heb je ecocheques over? Gebruik ze gerust om je houtpellets mee te betalen. Dat kan zowel met je papieren als digitale ecocheques. Je betaalt ermee wanneer je de pellets komt afhalen bij VD-Energie. Of je geeft ze af aan de chauffeur die de pellets bij jou thuis komt afleveren. 

Lees meer
Pellets in bulk voor uw pelletketel

Pellets voor pelletketel, leveren we nu ook in bulk

Gepost op in Het bedrijf

Heeft u onze nieuwe vrachtwagen al gezien? Vanaf heden beschikken we over een blaasvrachtwagen. Hiermee leveren we pellets in bulk aan bij de mensen thuis. Werkt uw centrale verwarming via een pelletketel? Dan koopt u best uw pellets in bulk.   Door de pellets in bulk in te blazen worden uw pellets op een heel efficiënte en propere manier in uw silo geblazen. Onze pellets zijn quasi stofvrij door de gebruikte blaastechniek.

Lees meer

Samenwerking Natuurpunt

Gepost op in Het bedrijf

Bossen zijn broodnodig en helpen mee aan een beter milieu, ze zuiveren de lucht, ze doen temperatuur dalen en ze zijn leuk om te vertoeven voor mens en dier. Daarom wil V-D zich mee inzetten voor meer groen in onze regio met Natuurpunt en Partners Meetjesland als partner.

Lees meer

V-D Kachels en V-D Energie op de jaarbeurs Zomergem

Gepost op in Acties

Op 9 - 10 en 11 november vind je ons terug op de jaarbeurs van Zomergem.  Deze beurs staat gekend als de gezelligste beurs van het Meetjesland waar we samen gaan voor een weekend vol sfeer, gezelligheid en beleving! Wil je meer weten over ons aanbod van kwalitiatieve hout-en pelletkachels of heb je meer interesse in een gashaard? Zeker de moeite waard om je te informeren rond je 'Vervang je oude kachel'-actie twv 300 euro! Tot dan! V-D Team

Lees meer

Warme Dagen 29 en 30 september

Gepost op in Acties

Van harte welkom tijdens de 'Warme Dagen' op 29 en 30 september! De deuren van V-D Energie, V-D Kachels en De Veldbloem staan wagenwijd open tijdens Warme Dagen. Dit weekend mag je tal van acties verwachten en meegenieten verschillende demonstraties.  

Lees meer

CNG zegt u?

Gepost op in Productinfo

Europa wil tegen 2020 de CO2-uitstoot met 20% verminderen. De meeste diesel- en bezinevoertuigen stoten nog altijd veel fijnstof, zwavel en stikstofoxides uit. De negatieve impact op het milieu en onze gezondheid zijn gekend. Aardgas of CNG is een brandstof die niet alleen goed is voor uw portemonnee maar ook voor mens en milieu. V-D Energie is absoluut voorstander van deze ecologische evolutie en voorziet dan ook vanaf april 2018 als eerste in de regio een CNG-tankinstallatie.

Lees meer

Vacature: Service technieker

Gepost op in Het bedrijf

Vermeire-Defruyt kent sinds haar verhuis naar de Groendreef in Aalter een sterke groei.  Dankzij het succes van drive-in van V-D Energie en de groeiende populariteit van V-D Kachels versterken we ons team.  We zoeken iemand die zelfstandig kan werken in de dynamische omgeving.

Lees meer

Centrale verwarming op pellets?

Gepost op in Productinfo

Goedkoop en milieuvriendelijk verwarmen met pellets Dat de pelletkachel de laatste jaren steeds populairder wordt, is geen toeval. Deze kachel is niet alleen makkelijk in gebruik en heel eenvoudig te onderhouden, hij is bovendien milieuvriendelijk. Maar dat u een pelletketel kan aansluiten op uw centrale verwarming is voor velen een nieuw en onbekend gegeven.

Lees meer

Energie besparen

Gepost op in Besparingstips

Natuurlijk willen we allemaal zuiniger verwarmen. Zo besparen we geld en sparen we het milieu. Dat kan door beter te isoleren, te kiezen voor een hoogrendementsketel en deze eventueel te koppelen aan een hernieuwbare energiebron. Met deze maatregelen kan uw energiefactuur worden gehalveerd.

Lees meer

1600 euro aan prijzengeld uitgedeeld

Gepost op in Acties

Vermeire-Defruyt verhuisde naar een splinternieuwe stek in de Groendreef. Deze grote verandering wilden we samen met onze klanten vieren. Jullie namen massaal deel aan onze wedstrijd “Vier met ons mee en WIN”.

Lees meer

Waarom kiezen voor TOTAL Mazout Ultra

Gepost op in Productinfo

Waarom kiezen voor TOTAL Mazout Ultra Mazout of stookolie is een fossiele brandstof die uit de aardbodem wordt opgepompt. Mazout gebruiken we voor dieselmotoren en onze verwarmingsinstallaties. In Vlaanderen is het woord ‘Mazout’ ingeburgerd, dat zijn naam ontleende aan het Russisch.

Lees meer

Pellets, een milieu- en prijsbewuste keuze

Gepost op in Productinfo

Pellets bestaan al lang, maar werden vooral gebruikt in Duitsland en Oostenrijk. Vandaag de dag zijn pellets ook hier ingeburgerd en winnen steeds meer aan populariteit. Het is een perfect alternatief voor stookolie, steenkool of gas EN het is een milieuvriendelijke brandstof.

Lees meer

Verhuisd naar Groendreef 7 in Aalter

Gepost op in Het bedrijf

Het is zover! Vermeire-Defruyt en De Veldbloem verhuisden naar een splinternieuwe locatie in de Groendreef.  Iedereen die onze kantoren kende in de Loskaaistraat weet dat een verhuis onvermijdelijk werd. Onze voorkeur ging uit naar een industrieel pand waar zowel De Veldbloem als Vermeire-Defruyt verder kunnen groeien. De nieuwe kantoren liggen nu naast het tankstation en de self-carwash, wat veel praktischer is.

Lees meer

Juni = Pellets in promotie!

In juni geniet u van voordelige tarieven op TOTAL Pellets Premium!  

Bestellen kan via de webshop, per mail of per tel 09 335 27 10. 

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics

Onze tankkaart is geldig in meer dan 500 stations

Tankinhoud berekenen

Deze module laat u toe de hoeveelheid stookolie die u dient te bestellen te berekenen. Kies hiervoor uw type reservoir en vul onderstaande gegevens in.

Bepaal de vorm

cm
cm
cm

aantal liter

Te bestellen mazout

Bereken