Nieuws en acties

Blijf op de hoogte van onze allerlaatste nieuws, speciale acties en weetjes!

V-D Kachels en V-D Energie op de jaarbeurs Zomergem

Gepost op in Acties

Op 10 - 11 en 12 november vind je ons terug op de jaarbeurs van Zomergem.  Deze beurs staat gekend als de gezelligste beurs van het Meetjesland. Kom dus zeker eens langs. 

• Vrijdag 10 november 16.00 u. tot 22.00 u.,
• Zaterdag 11 november van 14.00 u. tot 20.00 u.
• Zondag 12 november van 11.00 u. tot 19.00 u.
Toegangsprijs: 2,5 euro
Waar: Sportcentrum Den Boer en aanpalend paviljoen, Den Boer 17 Tot dan! V-D Team

Lees meer

Warme Dagen 30/09 - 1/10

Gepost op

Van harte welkom tijdens de 'Warme Dagen' op 30 september en 1 oktober! Van 10u tot 18u kan je terecht in de Groendreef 7-11 voor een gevarieerd programma. Ontdek de laatste nieuwigheden in het gamma van RIKA, kom de nieuwe gashaarden van Bellfires bewonderen of  proef van de heerlijke versnaperingen klaargemaakt op het houtfornuis.  

Lees meer

Vacature: Service technieker

Gepost op in Het bedrijf

Vermeire-Defruyt kent sinds haar verhuis naar de Groendreef in Aalter een sterke groei.  Dankzij het succes van drive-in van V-D Energie en de groeiende populariteit van V-D Kachels versterken we ons team.  We zoeken iemand die zelfstandig kan werken in de dynamische omgeving.

Lees meer

Centrale verwarming op pellets?

Gepost op in Productinfo

Goedkoop en milieuvriendelijk verwarmen met pellets Dat de pelletkachel de laatste jaren steeds populairder wordt, is geen toeval. Deze kachel is niet alleen makkelijk in gebruik en heel eenvoudig te onderhouden, hij is bovendien milieuvriendelijk. Maar dat u een pelletketel kan aansluiten op uw centrale verwarming is voor velen een nieuw en onbekend gegeven.

Lees meer

Energie besparen

Gepost op in Besparingstips

Natuurlijk willen we allemaal zuiniger verwarmen. Zo besparen we geld en sparen we het milieu. Dat kan door beter te isoleren, te kiezen voor een hoogrendementsketel en deze eventueel te koppelen aan een hernieuwbare energiebron. Met deze maatregelen kan uw energiefactuur worden gehalveerd.

Lees meer

1600 euro aan prijzengeld uitgedeeld

Gepost op in Acties

Vermeire-Defruyt verhuisde naar een splinternieuwe stek in de Groendreef. Deze grote verandering wilden we samen met onze klanten vieren. Jullie namen massaal deel aan onze wedstrijd “Vier met ons mee en WIN”.

Lees meer

Waarom kiezen voor TOTAL Mazout Ultra

Gepost op in Productinfo

Waarom kiezen voor TOTAL Mazout Ultra Mazout of stookolie is een fossiele brandstof die uit de aardbodem wordt opgepompt. Mazout gebruiken we voor dieselmotoren en onze verwarmingsinstallaties. In Vlaanderen is het woord ‘Mazout’ ingeburgerd, dat zijn naam ontleende aan het Russisch.

Lees meer

Pellets, een milieu- en prijsbewuste keuze

Gepost op in Productinfo

Pellets bestaan al lang, maar werden vooral gebruikt in Duitsland en Oostenrijk. Vandaag de dag zijn pellets ook hier ingeburgerd en winnen steeds meer aan populariteit. Het is een perfect alternatief voor stookolie, steenkool of gas EN het is een milieuvriendelijke brandstof.

Lees meer

Verhuisd naar Groendreef 7 in Aalter

Gepost op in Het bedrijf

Het is zover! Vermeire-Defruyt en De Veldbloem verhuisden naar een splinternieuwe locatie in de Groendreef.  Iedereen die onze kantoren kende in de Loskaaistraat weet dat een verhuis onvermijdelijk werd. Onze voorkeur ging uit naar een industrieel pand waar zowel De Veldbloem als Vermeire-Defruyt verder kunnen groeien. De nieuwe kantoren liggen nu naast het tankstation en de self-carwash, wat veel praktischer is.

Lees meer
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics

Onze tankkaart is geldig in meer dan 500 stations

Tankinhoud berekenen

Deze module laat u toe de hoeveelheid stookolie die u dient te bestellen te berekenen. Kies hiervoor uw type reservoir en vul onderstaande gegevens in.

Bepaal de vorm

cm
cm
cm

aantal liter

Te bestellen mazout

Bereken